Overslaan en naar de inhoud gaan

Gite Tilleul

Deze gite is de meest authentieke van de Bastide. Je kan er met 5 personen in verblijven.

Je komt binnen langs een terras met een tonnelle begroeid met lekkere druiven. Vanaf augustus kan je er gerust van proeven.

Het terras is gericht naar het zuiden met een prachtig zicht op de Luberon en de rotsen van Rocsalière. Een grote lindeboom zorgt voor voldoende schaduw voor de hele gite. 

Er is eveneens een leuke zitplek gemaakt voor de twee relaxen , gericht op het westen, zodat U heerlijk kan genieten van de avondzon en het vergezicht naar het Westen en Noorden.

De oorspronkelijke openingen en plafonds zijn bewaard en geven de sfeer weer van het eenvoudige plattelandsleven dat er zich jaren heeft afgespeeld. Al het schrijnwerk werd wel vernieuwd, en als u in de zomer overdag de luiken gesloten houdt voor de invallende zon blijft de hele gite lekker koel zonder de hinder van een airco-installatie. 

Er is een ruime living met een open keuken, voorzien van alle denkbare moderne comfort:

  • ijskast, diepvries, vaatwas, kookplaat, oven en micro-golf
  • Nespresso koffiemachine
  • Nespresso T-special apparaat voor thee
  • warmwaterboiler
  • mixer
  • toaster
  • ...

In de living vindt u comfortabel en stijlvolle divans en zetel en de grote 50” flatscreen TV met dvd-speler, WIFI-radio en HIFI.
Er staat eveneens een ruime bibliotheek met lectuur in Nederlands, Frans en Engels, stafkaarten, gidsen en informatie over de lokale bezienswaardigheden en de best gequoteerde restaurants in de buurt. 

In de grote doucheruimte, met voldoende bergplaats is een grote inloopdouche en werd recent een moderne lavabo geplaatst. 

De slaapkamers zijn gezellig ingericht met voldoende bergruimte:

  • In de “ouders”-slaapkamer staat een nieuw dubbel bed  van 160 cm breedte. 
  • In de logeer- of kinderkamer staat een heel stevig nieuw stapelbed, met onderaan een dubbel bed met breedte 140 cm en boven een bed van 90 cm breedte. Ook een echtpaar met 1 kind kan er comfortabel overnachten. 

Het terras is uitgerust met een grote tafel en 8 stoelen in teak, met comfortabele zitkussens. Er is een BBQ met rookgedeelte ter beschikking. 

Er zijn ook twee relaxzetels ter beschikking om heerlijk te dutten.